Hogyan válasszunk jó biztonságtechnikai céget?

Hogyan válasszunk jó biztonságtechnikai céget?

Amikor családtagjainkat, otthonunkat, cégünket vagy bármely vagyontárgyunkat szeretnénk megvédeni, felmerül a kérdés, milyen céget válasszunk erre az igazán bizalmi feladatra. Hiszen rendkívül sok biztonságtechnikai cég van a piacon, könnyen belefuthatunk kevésbé korrektekbe is, ezért érdemes körültekintően választanunk!

Íme az 6 legfontosabb szempont, amelyet mindenképpen vegyünk figyelembe a biztonságtechnikai cég kiválasztása előtt:

1. A cég rendelkezzen kamarai regisztrációval, amely többek között azt is biztosítja, hogy az adott cég dolgozói megfelelő szakmai felkészültséggel rendelkeznek, minden előírást betartva dolgoznak, hiszen a kamara tagjai kötelesek dolgozóikat folyamatos szakmai (elméleti és gyakorlati) továbbképzésekre küldeni. Ez azt is jelenti továbbá, hogy a cég szakemberei haladnak a korral, a technikai újdonságokkal és ehhez megszerzik a megfelelő szakértelmet is.

2. A cég rendelkezzen egy komolyabb – legalább 10-15 éves vagy ennél nagyobb időtartamú – szakmai múlttal, ez biztosítja ugyanis a megfelelő tapasztalatot és megbízhatóságot.

3. A cég rendelkezzen stabil pénzügyi háttérrel és lehetőleg sok embert foglalkoztasson.

4. A cég rendelkezzen referenciákkal.

5. A cég álljon 24 órás ügyelettel ügyfelei rendelkezésére, hiszen a problémák sem mindig munkaidő alatt jelentkeznek!

6. A cég legyen hajlandó együttműködni a biztosítónkkal. Ez azt jelenti, hogy a biztonságtechnikai cég, - még a kivitelezés előtt - olyan rendszer-tervet készít, amely megfelel a biztosításunknak és ezt szükség esetén egyezteti is a biztosító képviselőjével.

A 25 éves szakmai múlttal és több ezer elégedett ügyféllel rendelkező Alarm Service Kft. a fentiekben szereplő összes kritériumnak megfelel. Biztonságtechnikai kérdésekben forduljon hozzánk bizalommal!