Céges kamerarendszerek kiépítése

Milyen esetekben hasznos az Ön cége számára a kamerarendszer kiépítése?

A kamerarendszereket térfigyelésre használhatjuk, mely cégek esetében az értékvédelmet illetve a munkavállalók ellenőrzését segíti elő.

Céges kamerarendszerek kiépítése

1. Értékvédelem, áruvédelem

Kamerarendszerünk kiválóan alkalmas arra, hogy cégünk értékeit, árukészletét, telephelyét, autóparkját megvédjük az illetéktelenektől. Emellett megoldhatjuk segítségével telephelyünk vitás eseteit (pl.: a megtörtént káresemény – autó karosszériájának meghúzása - könnyedén visszanézhető általa), a felelősség tisztázhatóvá, a kár pedig behajthatóvá válik.A kamerarendszer emellett rendszámfelismerést és azonosítást is lehetővé tesz.

2. Munkavállalók megfigyelése

A kamerarendszert ebben az esetben a „főnök szeme” elnevezéssel is illethetnénk. Segítségével ellenőrizhetjük a munkafolyamatokat, a pénzkezelést, javíthatjuk a munkaidő kihasználtságot, a munkaerő hatékonyságot és a munkamorált.Modern kamerarendszereink komfortos kezelést tesznek lehetővé. Nem kell egész nap a kamerafelvételeket nézegetni, bármely időszak eseményeit pár kattintással előhívhatjuk, gyorsítva kereshetünk. Emellett természetesen távolról is rá tudunk nézni kamerarendszerünkre mobileszközeinken (telefon, tablet, laptop) keresztül.

Példa: Egy hamburgerezőt üzemeltető ügyfelünknek gyanússá vált, hogy a kiszállított alapanyag mennyiségéhez képest alacsony volt az árbevétele, így felkért minket egy kamerarendszer kiépítésére. Ezt követően 1 hónap alatt megtérült a kamerarendszer ára: fele annyi alapanyagot kellett kiszállítania, az árbevétele mégis magasabb lett, mint korábban volt!

Milyen kamerarendszerek ajánlottak cégek számára?

Cégek számára elsősorban nem csak megfigyelésre, hanem rögzítésre is alkalmas kamerarendszereket ajánlunk. A kamerarendszerek merevlemezre (winchesterre) rögzítenek. A rögzítés úgy történik, hogy a legújabb felvétel automatikusan felülírja a legrégebbit.

Kamerák széles választéka létezik, számos különböző tudással és paraméterrel. Árajánlat készítésekor az adott helyszín és a felmért igények alapján választjuk ki a legjobb ár/érték arányú eszközt. Például teljesen más eszköz szükséges egy nyílt terep vagy egy szűk beltéri folyosó megfigyeléséhez, rendszámfelismerés, vagy személyek azonosítása pedig szintén más kamerát igényel. A kamerák kiválasztása mellett nagyon fontos azok megfelelő elhelyezése, pozíciója, hiszen hiába jó minőségű egy kamera, ha nem látja azt, ami az Ön vagy a kezelő személy számára fontos.

A kamerarendszer kezelése, karbantartása

A kamerarendszer kiépítése során szakembereink megtanítják Önt vagy megbízottját a rendszer használatára, illetve adnak egy kezelési útmutatót. Garantáljuk, hogy megfelelő időszakonkénti karbantartás mellett kamerarendszereink hosszú ideig és nagy megbízhatósággal védelmet nyújtanak cége számára.

Kérje egyedi igényekre szabott, teljeskörű árajánlatunkat!