Gépjárművédelem

Gépjárművédelem

Az autótolvajok Magyarországon évente közel tízezer gépjárművet lopnak el. A riasztók már nem nyújtanak elegendő biztonságot, hiszen ezek hangjára az emberek mára már „immunissá” váltak.

Cégünknél két gépjárművédelmi technikát tartunk leginkább hatékonynak, ezért ezekre specializálódtunk:

Váltózár beszerelése

A váltózár a kardánalagútba, a kárpitozás alá beépített – kényelmesen és egyszerűen, egy kulcs elfordításával könnyedén kezelhető - zárszerkezet. Hátrameneti fokozatban rögzíti a váltókart és így meggátolja az előremeneti fokozatok kapcsolását. A váltózár automata váltós gépjárművek esetén is beszerelhető. Ebben az esetben, a váltókart parkolóállásban rögzíti.

A váltózár tartókonzolját a kocsiszekrényhez szakítócsavarokkal rögzítjük, amely oldhatatlan kötést hoz létre. A külső behatolások (zártörés, zárfésű, fúrás, savazás, folyékony nitrogén) ellen a kulcs oldalán elhelyezett mart furatok és a zárbetét belsejében lévő 24 db edzett csap nyújt védelmet.

A váltózár diszkrét kinézetű és nem akadályozza az autó egyéb berendezéseinek használatát. Nem érinti a gépkocsi garanciáját és független az akkumulátor állapotától vagy az autó egyéb berendezéseinek működésétől. Gyári váltózár nem létezik, minden váltózár utángyártott, autóspecifikus.

A váltózárakat előzetes információk alapján pontos típus és évjárat ismeretében tudjuk beszerezni és emiatt csak megrendelésre, előzetes időpont egyeztetéssel tudjuk vállalni, beszerelésük kb. 3 órát vesz igénybe, nyom és sérülés nélkül történik.

UV lakk és üveg gravírozás („Permanent mark” biztonsági rendszerek)

Az eltulajdonított gépjárművek nagy részét a tolvajok alkatrésznek értékesítik. Az UV lakk és üveg gravírozás technológia segítségével a gépjármű minden fontos eleme (az összes üveg és a karosszériaelemek belső felületei) eltávolíthatatlanul megjelölésre kerül, így eladhatatlanná/értéktelenné válik a tolvajok számára.A gravírozás egy mély, kémiai maratás, amely a tolvajok számára csak a felület teljes rongálásával lenne eltávolítható. A tulajdonos számára az eredmény mégis diszkrét, nem csúfítja el az autót. Az autóba az alvázszám utolsó 13 karaktere valamint az ország-jelölő kód (HU) kerül begravírozásra.

A „Permanent mark” technológiával világszerte 700ezer gépkocsit jelöltek már meg. A technológia 24 órás védelmet nyújt, hiszen nem merül le és nem romlik el. További fontos szempont, hogy az ára igen kedvező és megkapta a MABISZ tanúsítványát is!

A nemzetközi statisztikai adatok alapján az UV lakk és üveg gravírozás technológiával megjelölt gépjárművek 99%-nál nagyobb biztonságot nyújtanak, hiszen a profi gépjármű tolvajok nem vállalják az eladási nehézségeket és a nagyobb lelepleződési faktort.

A „Permanent mark” technológiára egyedülálló garanciát vállalunk! 4 elemet újból megjelölünk ingyenesen, a gépjárműhasználat (kavicsfelcsapódás, törés, koccanás) során előforduló üveg- vagy karosszériaelemek cseréje esetén. Kérjük, őrizze meg garanciakártyáját, a 4 tartalék sablont és a pasztákat!

Kérje egyedi igényekre szabott, teljeskörű árajánlatunkat!