Hogyan előzzük meg a nyári betörést?

Nyáron rendszerint megemelkedik a betöréses lopások száma, hiszen a betörők kihasználják, hogy nem vagyunk otthon, üres a ház, a lakás.  Hogyan előzhetjük meg mégis, hogy ilyen nem várt kellemetlenségben legyen részünk a nyaralásból hazaérve?

  • Készüljünk fel időben! A riasztórendszerrel, térfigyelő kamerával, egyéb biztonsági eszközökkel ellátott otthonokat a betörők kevésbé részesítik előnyben!
  • Használjunk időzítős kapcsolókat a betörők ellen. Ezeknek az olcsó kis eszközöknek a segítségével úgy tűnik, hogy laknak a lakásban, a betörők így nem mernek próbálkozni.
  • Kérjük meg a szomszédot vagy egy barátunkat, rokonunkat, hogy rendszeresen ürítse ki a postaládánkat, hiszen egy dugig tömött postaláda könnyen felhívhatja magára a betörők figyelmét.
  • A közösségi oldalakon ne kürtöljük közhírré, hogy nyaralni mentünk, vagy ha mégis, ezt csak szűk baráti körünkkel osszuk meg!
  • Otthonunk elhagyva, gondosan zárjuk be az ajtókat, ablakokat, kapukat!

Cégünk, az Alarm Service Kft.  25 éves szakmai tapasztalattal vállalja lakásriasztó rendszerek, biztonsági kamerarendszerek kiépítését valamint ingatlantávfelügyeleti szolgáltatás nyújtását. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!

Szólj hozzá!