Ingatlan-távfelügyelet

A lakásriasztó felszerelése és a hozzá kapcsolódó ingatlan távfelügyeleti szolgáltatás: teljessé teszi otthona védelmét!

Mit jelent az Ingatlan távfelügyeleti szolgáltatás?

A lakásban, családi házban felszerelt riasztó – betörés vagy annak megkísérlése esetén - jelez a nap 24 órájában működő diszpécserszolgálatunknak, akik azonnal értesítik az Ön által megjelölt személyeket továbbá – a riasztás jellegétől függően – a helyszínre küldik a kivonuló-szolgálatot. Így Ön távolból is biztonságban tudhatja otthonát!

Mind a diszpécserszolgálat, mind a kivonuló szolgálat magasan képzett szakemberekből áll. Cégünknél biztonságos technológiákat alkalmazunk az egyedi igényeknek is eleget téve.

ingatlan távfelügyelet

Mi történik téves riasztás esetén?

Téves riasztás akkor történik, amikor véletlenül rosszul ütjük be a riasztó kódját, vagy úgy megyünk be a házba/lakásba, hogy a riasztót bekapcsolva felejtettük és a riasztó megszólal. Ilyen esetekben egy előre meghatározott protokoll alapján a kivonulás lemondható, illetve meghatározott számú kivonulás díjtalan.

Mi szükséges ahhoz, hogy a riasztónk összeköttetésbe kerüljön a távfelügyelettel?

Az új vagy a már meglévő riasztóhoz egy kommunikációs eszközt szerelünk fel, amelyet megvásárolni vagy bérelni lehet. A távfelügyeleti szolgáltatás díjairól kérje tájékoztatásunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérje egyedi igényekre szabott, teljeskörű árajánlatunkat!