Kapunyitó rendszerek kiépítése

A kapunyitó rendszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen kényelmessé és gyorssá teszik a telephelyre történő bejutást és távozást.

Ha nagymértékű gépjárműforgalom történik a telephelyén, érdemes sorompó létesítésében is gondolkodni, amellyel megfelelőképpen tudjuk szabályozni a behajtást, valamint a sorompók jobban tűrik a nagymértékű igénybevételt (a sok nyitást és csukást).

Kapu illetve sorompó biztonságos, hosszú távú működéséhez a helyet (vagy a meglévő kaput) szakszerűen elő kell készíteni, a helyszínt a legoptimálisabbá kell tenni, amely a legtöbb esetben előzetes munkát igényel, mint például lakatos, kőműves vagy villanyszerelési munka. Ezen előkészületek szükségességéről helyszíni felméréskor tudunk tájékoztatást adni.

Otthoni kapunyító rendszerek kiépítése facebook

Az Alarm Service Kft. 25 éve foglalkozik, minőségi, Európában készült, hosszútávon megbízható kapunyitó rendszerek telepítésével, melyek mindegyike megfelel a biztonsági követelményeknek és tartósan, kiszolgálja az igényeket. Helyszíni felmérésünk és tanácsadásunk ingyenes, kérje a lenti űrlap kitöltésével!

Kérje egyedi igényekre szabott, teljeskörű árajánlatunkat!