Lakásriasztó rendszerek kiépítése

Az Ön otthonában van már lakásriasztó?

1

Nem, még nincs, de szeretnék.
Legtöbb ügyfelünkkel sajnos már csak akkor találkozunk, mikor megtörtént a baj, betörtek az otthonába, pótolhatatlan családi emlékek, ékszerek vesztek el… és ami még ennél is rosszabb: elveszett a legfontosabb: a biztonságérzetük.

Ön ne járjon így, inkább gondolkodjon előre! Előzze meg a bajt!

Tudja biztonságban családtagjai életét és otthona értékeit! Cégünk 25 év alatt több ezer család otthonát tette biztonságossá! Magasan képzett szakembereinkkel, minőségi szolgáltatást és termékválasztékot nyújtunk GARANCIÁVAL!

2

Igen, már van riasztóm,
hibajavításra illetve karbantartásra lenne szükségem. A riasztórendszer bizonyos elemeit (pl. akkumulátor) 4-5 évente cserélni kell. Emellett néha előfordulhatnak egyéb meghibásodások, elkophatnak a gombok, illetve bizonyos időközönként kódcserére is szükség lehet.

Cégünk riasztók hibajavításával és karbantartásával is foglalkozik. Amennyiben ilyen típusú szolgáltatásra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolat a lenti űrlap kitöltésével.

Otthoni riasztórendszerek alarmservice

Mit tud egy riasztó, milyen funkciói vannak?

A legmodernebb technikát képviselő riasztórendszereink teljes körű – azaz a ház/lakás minden helyiségét lefedő - védelmet nyújtanak otthonának – Ön akár otthon, akár házon kívül tartózkodik!

Riasztóját már nem csak akkor tudja bekapcsolni, amikor elmegy otthonról, hiszen ezek a készülékek akár távolról is ki-be kapcsolhatóak. A rendszerre is lehetősége van házon kívülről is ránézni, ha esetleg riasztás érkezeik, sőt azt is meg tudja állapítani, hogy a riasztás otthona melyik részéből jött.

A riasztót éjszakára is bekapcsolva tarthatja, így otthona kívülről védve van, amíg Ön és családja bent nyugodtan alszik vagy tevékenykedik.

A riasztók több módon is bekapcsolhatóak: érintőképernyős kezelőről, távirányítóval, mobiltelefonnal. Több bejárat esetén, pedig akár mindegyik bejárathoz kerülhet kezelőegység.

Mi történik riasztáskor? Ki intézkedik?

  • Ha Ön szeretne intézkedni riasztás esetén: Amikor bekapcsol a riasztó, automatikusan küldd Önnek erről egy üzenetet a mobiltelefonjára. Ebben az esetben vagy Ön vagy az Ön által odaküldött személy ellenőrizheti a lakást/házat.
  • Ha távfelügyeleti szolgálat intézkedését kéri: Ebben az esetben a riasztásról szóló üzenet nem Önhöz, hanem egy diszpécser szolgálati központba érkezik és egy járőrszolgálati egység megy ki a helyszínre. Ez a megoldás nyaralás, de akár egy teljes embert kívánó munka mellett is nagyon hasznosnak bizonyulhat!

Mi történik a riasztóval áramszünet esetén?

Áramszünet esetén az akkumulátor lép életbe és az működteti a rendszert. Az áramszünet elmúltával az akkumulátor visszatölti magát. Abban az esetben azonban, ha túl sokáig volt áramszünet, vagy az akkumulátor nem volt karbantartva/régóta cserélve, akkor akár a védelem is megszűnhet - ilyenkor feltétlenül szakembert kell hívni! Szerződött ügyfelünkként ebben az esetben is igénybe tudja venni 24 órás szervíz szolgáltatásunkat!

Kérje egyedi igényekre szabott, teljeskörű árajánlatunkat!